072-322 35 00

Vad tycker publiken om SkaraBorgBigBand?

 

SkaraBorgBigBand är Sveriges största 6o tals orkester. Vi spelar den bästa och mesta musiken från 60 talet. Musiken som sjöngs av de största artisterna från de bästa kompositörerna som framfördes av stor orkester. Orkestern låter nya generationer få höra hur det faktiskt lät på 60 talet. Kvällstoppen live!  Vad tycker publiken om våra konserter?

Tack för en underbar konsert och upplevelse! Skaraborgs big band är en stor del i Skövdes kulturutbud! Äntligen lyckades jag fånga er. Jag har lyckats missa era tidigare bravader helt enkelt för att jag inte fått reda på att konserterna hålles förrän efter fullbordat faktum. Framför allt måste jag understryka hur mycket jag uppskattar den uppenbara spelglädjen, kärleken till musiken och attityden. Allra närmast hjärtat träffar ditt upphöjande av våra lokala musiker. Jag blir ständigt bortskämd av all fantastisk musik som framförs i kyrkor, på torg, musikskolor och andra ställen. Ofta gratis. Oavlönat. Med kärlek till musiken och mycket entusiasm. Tack för denna konsert. Kärleken till musiken lyser verkligen igenom :)Tack för en jättebra konsert var det bästa vi sett o hört på länge . Tack för en fantastisk kväll. Var omtumlad hela kvällen. Tack för en mycket trevlig kväll igår!  Det var en riktig höjdare! Gratulerar till en fantastisk konsert igen!! Tack själva för en mycket fin konsert! STORT TACK FÖR EN FANTASTISK FÖRESTÄLLNING!!TACK från vårt ❤️för en fantastisk kväll, helt underbar❤️❤️❤️Tack för en härlig kväll, som vi avrundade på vårt fina hotell. Varmt och hjärtligt tack ska NI ALLA ha för att ni kom och förgyllde vår lördagskväll i Hjo!! Så otroligt proffsigt och glädjefyllt!!Lovord överallt. Precis som det ska vara. Ni är sååå duktiga. När ni spelade Splanky fick jag ståpäls./Tack för en härlig kväll på Park i lördags! Tack för en jättefin föreställning, som man blev glad av. Ni bjöd verkligen på er själva! Vi hade en härlig upplevelse och gick hem med ett stort leende. Jag vill tacka för en mycket rolig och fantastiskt proffsig konsert! 

Kontakt

Vill du ha kontakt med SkaraBorgBigBand för att boka en konsert eller en härlig danskväll? Skicka iväg ett email eller ring till mig

Per-Olof Clifford på nedanstående nummer!

Gröna Vägen 101 lgh 1102, 54154 Skövde

072-322 35 00

info@skaraborgbigband.com